Golfen hoeft niet duur te zijn

Logo PGA Golfen hoeft niet duur te zijn en het is echt geen sport voor alleen de elite onder ons. De Golfschool is de plek waar u op een plezierige en leerzame manier de golfsport kunt leren of uw techniek kunt verbeteren. Golfschool Golfclub Hoogland Amersfoort ontvangt graag de beginnende en de gevorderde golfer. De golfprofessionals houden rekening met eventuele bewegingsbeperkingen en/of blessures zodat u op een verantwoorde en gezonde manier begeleid wordt.

De Golfprofessionals geven les volgens het 9 stappenplan van de NGF. Dit is een goed ontwikkeld opleidingsprogramma met leuke oefeningen.

De Golfschool zorgt ervoor dat alle golfers die willen groeien, hierbij de hulp krijgen van gecertificeerde professionals.

Met het professionele team op en naast de baan, is Golfclub Hoogland Amersfoort een erkende Golfschool!

Onze lessen

Persoonlijk advies om uw technieken te verfijnen
Klik hier voor de agenda's van de pro's
Putten, chippen, pitchen, bunkerslagen en swinganalyse
In negen stappen wordt uw handicap verkleind naar 0
Course management en mental game aspecten
Speciaal gericht op het juist gebruiken van het lichaam
Trainen en spelen in het buitenland

TIME TO PLAY GOLF!

Stephan Honing

Klik hier voor de beschikbare lesdagen en lesuren

Stephan Honing is na zijn VWO aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding gaan studeren om vervolgens een aantal jaar als gymleraar in het middelbaar onderwijs te werken.

Tijdens zijn studie heeft hij een half jaar psychologie gestudeerd aan de University of Tennessee in Knoxville, USA. In 2014 is hij begonnen aan de PGA Holland opleiding tot B-professional en heeft deze met succes afgerond. Voor zijn aanstelling op Golfclub Hoogland Amersfoort in 2015 was hij werkzaam op de Hilversumsche Golf Club. Bij Golfclub Hoogland Amersfoort is hij verantwoordelijk voor o.a. het jeugdprogramma en de NGF competitie. U bent van harte welkom voor privélessen, groepslessen en jeugdlessen. Of u nou nog nooit heeft gegolft of bezig bent om een single handicap te halen, u kunt bij Stephan terecht.

Stephan is daarnaast bijzonder geïnteresseerd in motorisch leren en brengt de wetenschappelijke theorie dan ook zo goed mogelijk in praktijk om leerresultaten te verbeteren en versnellen. Met zijn kennis van het menselijk lichaam en het volgen van bijscholingen zoals TPI, kan hij u ook met lessen van dienst zijn als u lichamelijke beperkingen heeft. Omdat hij goede samenwerkingsverbanden met fysiotherapeuten heeft, zal dit uw herstel en prestatie zeker ten goede komen.

Stephan Honing
06-14536011
stephanhoninggolf@gmail.com

Peter Vrakking

Klik hier voor de beschikbare lesdagen en lesuren

Peter Vrakking is na zijn C.I.O.S opleiding in 2006 golfprofessional geworden. In 2010 heeft hij de PGA Holland A-opleiding (head-professional) afgerond. De afgelopen jaren heeft hij veel golfers begeleid naar een beter niveau. Ook ondersteunt Peter zijn lessen met een flightscope. De flightscope is een doppler radar systeem waarmee je gegevens van club en balvlucht krijgt. Het systeem is een perfecte ondersteuning bij de lessen die Peter verzorgt en is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Na een aantal jaren te hebben gewerkt als head-professional op Golfcentrum Weesp heeft Peter veel zin om iedereen naar een beter niveau te begeleiden op Golfclub Hoogland Amersfoort.

Boek een aantal lessen en ervaar hoe u samen Peter uw golfspel naar een hoger niveau kan brengen.

Peter Vrakking
06-22471854
info@vrakkingsports.nl

Openingstijden

Baan

Maandag t/m vrijdag

Jan en Feb09.00 - zonsondergang
Maa en Apr08.30 - zonsondergang
Mei t/m Sep07.00 - zonsondergang
Okt08.30 - zonsondergang
Nov en Dec09.00 - zonsondergang

 

Secretariaat

Ma. t/m Zo. 08.30 - 17.00 uur

Drivingrange

Zomertijd

Maandag09.00 - zonsondergang
Dinsdag09.00 - zonsondergang
Woensdag09.00 - zonsondergang
Donderdag09.00 - zonsondergang
Vrijdag09.00 - zonsondergang
Zaterdag09.00 - zonsondergang
Zondag09.00 - zonsondergang

Horeca

Zomertijd

Maandag08.00 - zonsondergang
Dinsdag08.00 - zonsondergang
Woensdag08.00 - zonsondergang
Donderdag08.00 - zonsondergang
Vrijdag08.00 - zonsondergang
Zaterdag08.00 - 18.00
Zondag08.00 - 18.00