Peter Vrakking

Klik hier voor de beschikbare lesdagen en lesuren

Peter Vrakking is na zijn C.I.O.S (sportinstructeur) opleiding in 2006 begonnen aan de opleiding voor golfprofessional. In 2008 heeft hij de B-opleiding succesvol afgerond en is daarna gelijk gestart met de A-opleiding. In 2010 heeft hij de PGA Holland A-opleiding (head-professional) afgerond.

De afgelopen jaren Vrakking op meerdere banen golflessen verzorgd en heeft hij veel golfers begeleid naar een beter niveau. Ook ondersteunt Peter zijn lessen met een flightscope. De flightscope is een doppler radarsysteem waarmee je gegevens van club en balvlucht krijgt. Het systeem is een perfecte ondersteuning bij de lessen die Peter verzorgt en is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Peter Vrakking heeft veel kennis van verschillende visies in de golfsport en kan daardoor goed bepalen welke golfswing bij welk lichaam past.

Peter bespreekt graag uw wensen en maakt samen met u doelen om naar toe te werken.

Peter staat voor u klaar op dinsdag.

Peter Vrakking
PGA A professional (level 4)
06-22471854
info@vrakkingsports.nl

Gary Davidson

Klik hier voor de beschikbare lesdagen en lesuren

Gary Davidson (1962) is afkomstig uit Schotland en is sinds 1984 werkzaam in Nederland als 3e generatie Golf Professional. Gary is op jonge leeftijd in de golfshop van zijn vader begonnen. Hij werkte daar tijdens de weekenden en de schoolvakanties. In 1979 is hij zijn Pro opleiding begonnen en drie jaar later was hij PGA-A professional.

In 1984 ging hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Gary is oorspronkelijk naar Nederland verhuisd voor een kleine 6 maanden werkervaring als assistent professional op de Hilversumsche Golf Club, maar is sindsdien altijd in Nederland gebleven. In die tijd heeft Gary o.a. op banen als Almeerderhout, Hoge Kleij, Kromme Rijn, Batouwe en Amsterdam Old Course gewerkt.

Gary ziet zichzelf als een Old School Professional, maar vindt het belangrijk om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de moderne golfwereld. Vandaar dat Gary regelmatig gezien wordt bij verschillende seminars en workshops in binnen- en buitenland. Dit om vooral zijn kwaliteit van lesgeven modern en up-to-date te houden.

Een paar USP’s van Gary Davidson:

  • PGA Specialist Professional
  • PGA Professional sinds 1979
  • PGA Teaching Golfprofessional van het Jaar 2008 in NL PGA Golf Professional of the Year 2012 UK (Britse PGA) Mind Factor Master Mental Coach NLP Mental Coach

Gary staat voor u klaar op maandag, donderdagmiddag, vrijdag en zaterdag.

Gary Davidson
PGA Specialist Professional
06-53250350
gdavidson.golfpro@gmail.com

Celso Cyrus

Klik hier voor de beschikbare lesdagen en lesuren

In 2004 is Celso golfprofessional geworden. Na de Houtrak, Amsterdam Old Course, Spandersbosch, Naarderbos en de Mondial Nieuwegeinse, is hij nu werkzaam op G.C. Weesp en G.C.Hoogland Amersfoort Verder is hij ook nog werkzaam als voetbaltrainer bij AFC IJburg.

Lesgeven, golfers beter leren golfen is zijn grootste passie. Zelf speelt hij zoveel als mogelijk op de P.G.A. Holland Tour en Pro-Ams. Een paar keer per jaar organiseert hij ook golftrips naar het buitenland. Heel af en toe zie je hem ook weleens caddiën op het Dutch Open voor Sven Maurits en op de Dunhill Links voor Wil Besseling.

Celso staat voor u klaar op woensdag, vrijdag en zondag.

Celso Cyrus
PGA Professional
06-27560698
celso_cyrus@hotmail.com

Tjerk van der Horst

Klik hier voor de beschikbare lesdagen en lesuren

Mijn naam is Tjerk van der Horst. 15 jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met golf. Ik had 2 jaar daarvoor een carrièreswitch gemaakt door vanuit de muzikale verkoophoek Free Record Shop te starten met een opleiding bij het CIOS om mijn sportieve hart te kunnen volgen. Met een goede vriend sloeg ik destijds mijn eerste balletje. Daarna is het balletje letterlijk en figuurlijk gaan rollen. Na het CIOS rondde ik de opleiding tot golfprofessional af en ben als zzp-er gestart.

De reden dat ik golfprofessional ben geworden, is dat ik én lesgeven én golf ontzettend leuk en interessant vond. Inmiddels heb ik bij diverse banen golfers lesgegeven en gecoacht om hun golfspel te verbeteren. Daarnaast blijf ik mij ontwikkelen en volg ik met regelmaat een cursus of training. Voor mij was het behalen van mijn diploma Golfprofessional, zeker geen eindstation. In een vak waarin je andere mensen iets wilt leren, ben je zelf nooit uitgeleerd.

Golfen met een glimlach is mijn motto, en dit motto staat centraal tijdens mijn lessen. Vaak wil men te snel, te veel bereiken. Ik ben ervan overtuigd dat het leren stap voor stap gaat, waarbij we bereid zijn om fouten te maken, stappen terug te doen én weer een aantal stappen vooruit te zetten. Het oefenen mag/moet leuk en leerzaam zijn, dan haalt u het beste in uzelf naar boven en zult u merken dat u op een ontspannen manier het golfen gaat beheersen.

Tjerk staat voor u klaar op woensdag, donderdagochtend, zaterdagmiddag en zondag.

Tjerk van der Horst
PGA professional
06-18630786
tjerk@golfinstituut.com

Openingstijden

Baan

Maandag t/m vrijdag

Jan en Feb09.00 - zonsondergang
Maa en Apr08.30 - zonsondergang
Mei t/m Aug07.00 - zonsondergang
Sep08.00 - zonsondergang
Okt08.30 - zonsondergang
Nov en Dec09.00 - zonsondergang

 

Secretariaat

Ma. t/m Zo. 08.30 - 17.00 uur

Drivingrange

Zomertijd

Maandag09.00 - zonsondergang
Dinsdag09.00 - zonsondergang
Woensdag09.00 - zonsondergang
Donderdag09.00 - zonsondergang
Vrijdag09.00 - zonsondergang
Zaterdag09.00 - zonsondergang
Zondag09.00 - zonsondergang

Horeca

Zomertijd

Maandag08.30 - zonsondergang
Dinsdag08.30 - zonsondergang
Woensdag08.30 - zonsondergang
Donderdag08.30 - zonsondergang
Vrijdag08.30 - zonsondergang
Zaterdag08.30 - 18.00
Zondag08.30 - 18.00

Gewijzigde openingstijden

  • 5 december geopend tot 16:00 uur
  • 24 december geopend tot 16:00 uur
  • 1e & 2e kerstdag gesloten
  • 31 december geopend tot 15:00 uur
  • Nieuwjaarsdag gesloten