De jeugdcommissie

Denise:
Ik ben Denise, sinds 2014 ben ik fanatiek bezig met golf. Sinds 2016 ben ik Jeugdcoach en ben ik begonnen met de opleiding voor golf leraar. Ik vind het leuk om mijn enthousiasme voor de sport over te brengen op anderen, en vooral om meer kinderen te laten zien hoe leuk golf is!

Joep:
Sinds mijn studenten tijd heb ik golf opgepakt en niet meer los gelaten. Gelukkig voor mij is de GCHA gekomen zodat ik nog meer kan golfen! Ik wil vooral laten zien dat golf meer is dan alleen het bekende balletje in de hole proberen te krijgen en ik hoop meer jeugd enthousiast te krijgen om te blijven golfen. Ohja en ik heet Joep.

Bas:
Mijn naam is Bas van Schooten en ik ben 22 jaar. Sinds vorig jaar ben ik actief in de jeugdcommissie. Zelf golf ik ondertussen ook al een aantal jaar. Vaak ben ik aanwezig bij jeugdwedstrijden of extra trainingen. In het dagelijks leven volg ik een opleiding voor docent aardrijkskunde.

Stephan:
Mijn naam is Stephan Honing en ik ben als PGA golfprofessional verantwoordelijk voor het geven van de lessen en de jaarplanning. Bij mij kan je terecht voor al je vragen over de jeugdlessen. Met het team van jeugdcommissie leden zetten we elk jaar weer een mooi jaarprogramma neer voor de jeugd. Weetje: Ik ben eigenlijk rechtshandig, maar ik golf linkshandig.

Jaap:
Ik ben Jaap van Proosdij (45) en vader van Olivier. Olivier golft inmiddels alweer een jaar of twee en dat met heel veel plezier. Het is zo aanstekelijk om te zien, dat ik graag vanuit de jeugdcommissie help bij de diverse activiteiten om het voor alle jeugdleden zo leuk mogelijk te maken. Zelf golf ik al een tijdje en leer er iedere keer nog van, met (bijna) net zo veel plezier als Olivier. Met al die leuke lessen en activiteiten zal hij mij wel snel voorbij gaan!

Patrick:
Ik ben Patrick Barendregt, getrouwd en vader van twee zonen die beide niet willen golfen (helaas). Zelf heb ik altijd getennist en vorig jaar eindelijk de stap genomen om te gaan golfen. Inmiddels ervaren dat golf veel moeilijker is dan het lijkt maar nog belangrijker ook nog veel leuker om te doen. Vanuit mijn (tennis)verleden vind ik het leuk om jonge mensen te helpen bij het sporten mede daarom maak ik ook onderdeel uit van de jeugdcommissie. Ik hoop ook dat we de jeugd van onze golfclub enthousiast kunnen houden voor de golfsport o.a. door het organiseren van leuke activiteiten voor de jeugd.

Barry:
Mijn naam is Barry Verhoef. Getrouwd met Jolanda en vader van Femke (golft al enkele jaren) en Elin (gestopt met golfen). Na het behalen van het GVB in 2008 (op de Batouwe) heb ik enkele jaren niet gespeeld. Sinds de opening van de baan speel ik 2-3 per week. Op Hoogland zijn we trots op de grote groep jeugdleden en het is belangrijk dat dit zo blijft. Ik wil me daarom graag inzetten voor de jeugd en helpen bij wedstrijden en events. Voor 2019 is mijn doel om met 1 jeugdteam deel te gaan nemen aan de Golfsixes League.

Openingstijden

Baan

Ma. t/m Zo. vanaf 09.00 uur tot zonsondergang

Secretariaat

Ma. t/m Zo. 08.30 - 17.00 uur

Indoor

na reservering/beschikbaarheid

Drivingrange

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09.00 - zonsondergang
09.00 - zonsondergang
09.00 - 21.00 uur
09.00 - zonsondergang
09.00 - zonsondergang
09.00 - zonsondergang
09.00 - zonsondergang

Horeca

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
09.00 - zonsondergang
09.00 - zonsondergang
09.00 - zonsondergang
09.00 - zonsondergang
09.00 - zonsondergang
09.00 - zonsondergang
09.00 - zonsondergang